Oprichters

victor-maurits-02

Maurits Falkenreck is zijn carrière gestart op “the cross roads” van business management en technologie. Dit deed hij o.a. voor bedrijven als Philips CE. In 2002 ontwikkelde hij een succesvol business concept voor mobile ticketing, later i.s.m. KPN & Imtech. Tot op heden heeft Maurits verscheidene internet en mobile proposities ontwikkeld die burgers zelfredzaam maakt.

Als uitvinder en ondernemer is Maurits nu betrokken bij het lanceren van verscheidene nieuwe concepten die variëren van mobile loyalty tot rechtsbijstand en vele andere concepten. Hij weet deze concepten te vercommercialiseren door gebruik te maken van een mix bestaande uit bewezen technologie, sterke merken, strategische partners en klanten.

 

Victor Laurentius is historicus en publicist. Zijn hoofdthema’s zijn: vermistenonderzoek, Engelandvaarders en moderne kunst. Victor Laurentius biedt als galleryhouder een platform voor kunstenaars die recente geschiedenis en actualiteit als inspiratiebron gebruiken. Zijn interesse gaat uit naar kunst die niet vrijblijvend wil zijn.